flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звіт щодо публічної інформації за І півріччя 2020

07 липня 2020, 10:50

Звіт

про виконання Любешівським районним судом Волинської області

Закону України «Про доступ до публічної інформації»

 

З метою забезпечення прозорості, відкритості та створення механізмів реалізації права кожного на доступ до публічної інформації Любешівським районним судом Волинської області здійснюється розгляд запитів на публічну інформацію.

Порядок здійснення та забезпечення права кожного на доступ до інформації, що знаходиться у володінні суб'єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації та інформації, що становить суспільний інтерес визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».

Відповідь на запит на інформацію надається у строки визначені статтею 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації».

 За І півріччя 2020 року до Любешівського районного суду Волинської області  надійшло 11 запитів на публічну інформацію від фізичних осіб, за результатами розгляду яких надано інформацію, щодо кожного запиту.

Інформація, яка надавалась за запитами, стосувалась питань, шодо кількості суддів та розміру суддівської винагороди, оплати праці працівників апарату суду, залучення перекладачів та вартості однієї години перекладу та одного аркушу перекладу та щодо дат перебування суддів, секретарів судових засідань та помічників у відпустках, на лікарняних та у відрядженнях.

   

Керівник апарату                                                                                                            Р. І. Горщар

 06.07.2020