flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено підсумки роботи суду за 2019 рік

10 лютого 2020, 17:04

           З метою підведення підсумків роботи Любешівського районного суду Волинської області за 2019 рік,  в приміщенні суду  7 лютого  2020 року о 12 год. 00 хв. було проведено загальні збори суддів та працівників апарату суду. 

          На зборах були присутні: голова суду Гладіч Наталія Іванівна, суддя Глинянчук Віталій Дмитрович, заступник керівника апарату Артишук - Березюк Лариса Дмитрівна та 15 працівників апарату суду.

          Так, голова суду, Гладіч Наталія Іванівна провела аналіз динаміки основних показників здійснення правосуддя у 2019 році в порівнянні з 2018 роком.   

          Наголосила секретарям судових засідань на необхідності продовжувати роботу з впровадження надсилання учасникам судового процесу та кримінального провадження текстів судових повісток у вигляді SMS-повідомлень. Зазначила, що у 2019 році скарг, заяв щодо неналежної організації діяльності суду та неналежного виконання суддями та працівниками суду своїх професійних обов’язків не надходило.

         Діяльність Любешівського районного суду Волинської області у 2019 році  оцінила за критерієм оцінки „добре”, що відповідає засадам здійснення правосуддя. 

         Також з доповідями про проведену роботу в 2019 році виступили: заступник керівника апарату — Артишук-Березюк Лариса Дмитрівна, завідувач господарством — Г.Я. Кух, старший секретар суду — Т.С. Водоніс та секретар судових засідань — Р.М. Пилипчук. 

         Судді  та працівники апарату суду  визнали належним рівень стану організації та здійснення правосуддя Любешівського районного суду Волинської області, діяльність якого була спрямована на реалізацію конституційних гарантій забезпечення захисту прав, свобод і законних інтересів людини і громадянина, прав і законних інтересів юридичних осіб та держави.     

         Тож голова суду подякувала присутнім за належну організацію роботи суду у 2019 році  та побажала успіхів у реалізації спільних планів та нових досягнень  у 2020 році.

   

 

За повідомленням пресслужби суду