flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова суду пройшла всі етапи кваліфікаційного оцінювання

04 листопада 2019, 15:29

        Відповідно до рішення Вищої кваліфікаційної комісії суддів України №133/зп-18 від 07.06.2018 про призначення проведення оцінювання на відповідність займаній посаді судді було розпочато кваліфікаційне оцінювання стосовно Гладіч Наталії Іванівни судді, голови Любешівського районного суду Волинської області. 

        Кваліфікаційне оцінювання проводиться Вищою кваліфікаційною комісією суддів України з метою визначення здатності судді (кандидата на посаду судді) здійснювати правосуддя у відповідному суді за визначеними законом критеріями. Такими критеріями кваліфікаційного оцінювання є:

1) компетентність (професійна, особиста, соціальна тощо);

2) професійна етика;

3) доброчесність.

        Кваліфікаційне оцінювання включало такі етапи: складення іспиту, дослідження досьє та проведення співбесіди.

        Слід зазначити, що у межах кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих і апеляційних судів на відповідність займаній посаді було проведено тестування особистих морально-психологічних якостей і загальних здібностей та інтерв’ю з психологом.

        31 жовтня 2019 року за результатами кваліфікаційного оцінювання на відповідність займаній посаді, а саме співбесіди та визначення результатів кваліфікаційного оцінювання, Вищою кваліфікаційною комісією суддів України ухвалено рішення про відповідність Гладіч Наталії Іванівни займаній посаді.

        За повідомленням пресслужби суду.