flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Служба судової охорони взяла під свою охорону Любешівський районний суд Волинської області

11 грудня 2020, 15:13

Служба судової охорони взяла під свою охорону Любешівський районний суд Волинської області

Сьогодні, 11 грудня 2020 року, Служба судової охорони взяла під охорону Любешівський районний суд Волинської області.

Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Волинській області полковник Служби судової охорони Володимир Сюйва особисто привітав своїх підлеглих із початком несення служби та представив колективу суду співробітників, які заступили на службу з охорони, забезпечення безпеки та підтримання громадського порядку в даній судові установі.

Відтепер, громадський порядок та безпеку в Любешівському районному суді Волинської області, а також безпеку усіх, хто перебуває в будівлі суду, забезпечуватимуть співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Волинській області.

Ефективний захист судової установи мінімізує можливість впливу, тиску, погроз на суддів та втручання в їхню професійну діяльність і, відповідно, сприятиме здійсненню судом неупередженого та об’єктивного правосуддя.

В урочистій атмосфері в.о. голови Любешівського районного суду Волинської області Віталій Глинянчук побажав судовим охоронцям гідно й успішно виконувати свої професійні обов’язки та висловив сподівання на плідну співпрацю.

З початком нового робочого дня співробітники Служби судової охорони приємно здивували жіночу половину колективу Любешівського районного суду Волинської області, подарувавши квіти та гарний настрій!

 

 

 

 

Прес-служба суду