flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Кам’янці-Подільському вдбувся навчально-методичний збір за участю працівників місцевих судів, відповідальних за ведення військового обліку та бронювання військовозобов’язаних

18 червня 2018, 18:06

13-14 червня 2018 року в місті Кам’янці-Подільському Хмельницької області відбувся навчально-методичний збір за участю працівників місцевих судів Вінницької, Волинської, Рівненської, Житомирської та Хмельницької областей, відповідальних за ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних, бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та воєнний час в якому взяла участь головний спеціаліст Любешівського районного суду Волинської області Зіміч О.Я..

Проведення Збору організовано територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Хмельницькій області на підставі плану, затвердженого Головою Державної судової адміністрації України Холоднюком З.В. та погодженого Генеральним штабом Збройних Сил України.

У Зборі також брали участь Кам’янець-Подільський міський голова Сімашкевич М.Є., головний спеціаліст з питань безпеки та мобілізаційної роботи ДСА України Каземіров С.К., головний спеціаліст з питань комплексної системи захисту інформації ДСА України Науменко Ю.Б., начальник відділу військового обліку та бронювання мобілізаційного управління Головного управління з питань персоналу Генерального штабу Збройних Сил України Правдивець О.М., директор Чернівецького регіонального відділення Національної школи суддів України Огороднік А.П. та начальник територіального управління ДСА України в Хмельницькій області Приступа І.І.

Метою проведення даного Збору було удосконалення наявних теоретичних вмінь та навичок, а також вироблення єдиного підходу у вирішенні питань військового обліку призовників та військовозобов’язаних, бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та воєнний час.

За результатами проведення навчально-методичного збору всім учасникам було вручено сертифікати, що підтверджують вдосконалені теоретичні знання та практичні навички в галузі ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних, бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та воєнний час.

Прес-служба