flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем Незалежності України!

24 серпня 2023, 09:13

З Днем Незалежності України!

 

Шановні жителі громади!

Дорогі співвітчизники!

Любешівський районний суд Волинської області – сердечно вітає всіх з Днем незалежності України!

     Це свято є свідченням непереборного прагнення державності, свободи думки й духу, поваги до закону та демократичних цінностей.

Прийняттям Верховною Радою України Акту проголошення незалежності України, схваленням цього документа на всеукраїнському референдумі, започатковано принципово нову сторінку в історії нашої країни. Уперше за сотні років ми отримали можливість будувати життя, керуючись виключно національними інтересами, на благо своїх громадян.

    Останні події в України підтверджують історичну правду, що незалежність не дається легко, її треба не тільки вибороти, а й постійно боронити та відстоювати, що сьогодні, на жаль, вдається найдорожчою у світі ціною – життям та здоров’ям справжніх патріотів.

Відтоді і донині Україна долає усі перешкоди та негаразди, відтоді і донині ми живемо у демократичній державі, прагнучи кращого для себе та прийдешніх поколінь.

Спільними зусиллями ми розбудовуємо суверенну і незалежну, демократичну, правову, соціальну державу, в якій людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються найвищою цінністю, а незалежна та самостійна судова гілка влади є запорукою справедливого та ефективного захисту особи, суспільства та держави.

Пам’ятаймо, що ми будуємо великий власний дім під назвою “Україна”, де кожна людина має почуватися повноправним членом великої загальноукраїнської родини.

Тож бажаю кожному із нас наснаги кувати свою щасливу долю, життя по справедливості, міцного здоров’я й щастя, сили й снаги, нових звершень, злагоди у рідному домі та між людьми, досягнень та перемог в ім’я соборної, незалежної, демократичної і процвітаючої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя народу, впевненості у тому, що спільними зусиллями ми здолаємо усі труднощі й збудуємо щасливу країну.

Нехай збуваються усі ваші мрії та сподівання!

Миру усім нам!

Миру нашій рідній Україні!

З Днем Незалежності, Україно!

 

З повагою пресслужба суду