flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!

28 червня 2023, 09:54

З Днем Конституції України!

               Прийняття народом свого самого головного Закону ознаменовує народження вільної держави. Нехай ця дата в календарі не стане для нас пустим звуком, ще одним вихідним днем.

          Ми повинні усвідомити, що ті всі права, дотримання яких гарантує нам Основний Закон, передбачають обов’язок кожного дотримуватися їх щодо нашої держави та громадян нашої держави.

          Щоб кожен з нас з гідністю міг сказати, що ми дійсно маємо ту країну, на яку заслуговуємо і ті закони, які творили і прийняли самі.

          Саме свідома, вільна та відповідальна особистість є основною рушійною силою сучасної цивілізації, творцем всіх складових суспільних відносин: політичних, економічних, соціальних, правових, етнічних, конфесійних, наукових, культурних. Конституція України надала поштовх для продуктивного розвитку всіх галузей національного законодавства та сфер громадського життя.

          Всім бажаємо міцного здоров’я, миру, творчого натхнення, благополуччя та затишку у ваших сім’ях, мудрості та виваженості, високих досягнень у праці і нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої Батьківщини – народовладдя, гуманізму і законності!