flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова суду звільнилась у відставку

19 квітня 2023, 15:19

У залі судових засідань Любешівського районного суду Волинської області 18 квітня 2023 року відбулися  урочисті збори з нагоди виходу у відставку голови суду Гладіч Наталії Іванівни.

У щемливій, доброзичливій атмосфері Наталія Іванівна подякувала кожному з присутніх за багаторічну спільну працю, розуміння та згуртованість. Зазначила, що сьогодні залишаються молоді кадри - працелюбні, принципові, відданні своїй роботі. Побажала колективу мирного неба, натхненної роботи, належної віддяки за сумлінну працю.

З вітальним словом виступили судді Глинянчук В.Д., Савич А.С., Цибень О.В., керівник апарату Горщар Р.І., працівники суду.    

Значний відрізок свого життя, понад 30 років, Ви віддали служінню Закону. Дякуємо Вам за можливість працювати з надзвичайно компетентним професіоналом своєї справи, за багаторічну працю в судовій системі, значний особистий внесок у забезпечення захисту прав і свобод громадян. У Вас стартує новий етап життя, хай він буде щасливим та повним чудових моментів, а Ви лишайтесь життєрадісною, позитивною, якою ми Вас знаємо. Наші двері завжди відкриті для Вас!