flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВІТАЄМО З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ СУДУ УКРАЇНИ!

14 грудня 2021, 16:32

Шановні судді та працівники судових установ!

З глибокою повагою, від імені колективу Любешівського районного суду Волинської області та від себе особисто щиро вітаю  вас із професійним святом — Днем працівників суду!

Цьогоріч судова гілка влади відзначає 30-ту річницю від її створення, є ровесницею незалежної України.

Це свято об’єднує працівників усіх судових установ, хто своєю самовідданою працею виконує обов’язки в ім’я законності та справедливості.

Діяльність суддів і працівників судів відіграє важливу роль в утвердженні принципу верховенства права та справедливості, докладає максимум зусиль задля зміцнення демократичних засад судочинства, забезпечення неупереджених, незалежних і справедливих судових рішень, які виносяться іменем держави.

Повсякденно, у своїй сфері діяльності Служителі Феміди відчувають на собі вплив соціально-економічних збурень, негараздів, правової неврегульованості.

Саме суд є дієвим механізмом захисту прав і свобод людини та інтересів держави. Суддям належить від імені Української держави вершити чесний і неупереджений суд, ухвалювати рішення, за якими стоятимуть людські долі.

Незаперечними заповідями нашої роботи завжди будуть високий професіоналізм, принциповість, вірність ідеалам Правди і Справедливості, відповідальність за долю кожної людини.

З нагоди професійного свята бажаю кожному із нас наснаги кувати свою щасливу долю, життя по справедливості, міцного здоров’я й безмежного щастя, сили й снаги, нових звершень, злагоди у рідному домі та між людьми, досягнень та перемог в ім’я соборної, незалежної, демократичної і процвітаючої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя народу, нових професійних успіхів і досягнень у благородній справі утвердження ідей верховенства права та справедливості, впевненості у тому, що спільними зусиллями ми здолаємо усі труднощі й збудуємо щасливу країну.

Нехай збуваються усі ваші мрії та сподівання!

Миру усім нам!

Миру нашій рідній Україні!

 

З повагою, від імені колективу,

голова Любешівського районного суду Волинської області

Наталія ГЛАДІЧ